Sep 10, 2012

the YVESTOWN FAIR
Last Saturday the Yvestown fair took place. Boy, did we have a blast! It was an absolutely fine day, with lots of inspiring conversations, sunbeams and sales. I've met some great blogger-girls. My smile will last a long long time. Thanks Yvonne & Boris, you're the greatest!


13 comments:

 1. Wat ziet dat er gezellig uit zeg! Heerlijk weer ook dat maakt het helemaal goed! Ik vond het jammer dat ik er niet bij kon zijn.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Er komen vast volgende keren, lijkt me heel leuk om je eens te ontmoeten! -x- Rozalinde

   Delete
 2. Mooie webwinkel. Fijn je gisteren ontmoet te hebben. Je stond wel degelijk in mijn bloglijst. Groetjes

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Leuk dat je er was! Ben je er volgende keer weer bij? *.*

   Delete
 3. He buuf! wat een heerlijke dag was het he! Leuk je te ontmoeten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het was een superdag! Vond het ook leuk om jou te ontmoeten *.* Tot een volgende keer!

   Delete
 4. Het was echt grappig dat jij er zo anders uitzag dan ik me meende te herinneren, ik was er echt van overtuigd dat ik je wel eens op een foto gezien had met vrij kort, blond haar, maar waarschijnlijk heb ik dat gewoon zelf bedacht! ;)
  Je stoffen zijn echt prachtig (nog mooier in het echt!) en ik kon echt niet kiezen... Als ik weer iets nodig heb bestel ik het maar gewoon via de webshop!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kort haar, misschien hebben we elkaar eens ontmoet rond mijn 4de hihi Je bent altijd welkom ;-) Leuk!

   Delete
 5. het is dat ik niet kan naaien (ja, rechtdoor en terug) anders had ik vast niet kunnen kiezen tussen je stoffen. had je de potholders ook in je kraam liggen? die zijn prachtig vooral de 2 in combi.
  tot een volgende keer. ik wens je heel veel succes ondertussen (ving aan tafel iets op over rhino… ;)) liefs joscha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Joscha! Ja de potholders lagen er, vooral veel kinderen gingen ermee aan de slag als handpop.. *.*

   Delete
 6. Hi rozalinde, wat een nagenieten he? Zo fijn dat jij er was die dag en volgens mijn masseuse, die jou goed in de gaten heeft gehouden (zat op het muurtje), heb jij het heel goed gedaan die dag. Wat fijn ,voor je eerste markt en dan nog wel bij mij in de voortuin. Ik mail je straks en dan spreken wij eens iets af. Ik had zo weinig tijd om met jou te kletsen, maar dat zag je wel ;) Liefs, Yvonne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yvonne!!! Ik ben nog helemaal in 'the air van de fair'.. Heerlijk nagenieten!
   En dat heeft jouw masseuse heel goed gezien *.* heb goed verkocht! Maar boven alles zo leuk om die enthousiaste gezichten te zien. Ik wacht je mailtje af -x-

   Delete
 7. Ha Rozalinde! Wat een fijne dag was het hè? En zo'n pracht van een zondag er achteraan, echt een cadeau van een weekend ;-) Hoop dat we elkaar in de toekomst nog eens treffen, om wat meer te praten dan alleen kennismaken, de dag was te kort! Ik zag je vraag over de kast nog voorbij komen trouwens, ik kocht 'm op Marktplaats, geen idee of er meer van zijn. Hoop tot ziens (komt vast goed ;-)) Groetjes, Marlous

  ReplyDelete